Weer een Bier- en spijsproeverij in Kasteel Radboud! Zet vrijdag 21 april in je agenda en in die van je vrienden. Van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur geniet je van vier ronden bier en heerlijke bijpassende spijzen. Zeg maar gerust mini-gerechten, we doen niet kinderachtig.
Abdijbieren
Abdijbier heeft een lange geschiedenis. De oorsprong gaat, net als van Kasteel Radboud, al ver terug tot in de middeleeuwen. Een vaak gehoorde misvatting is dat abdijbier een bierstijl is. Het wordt gebrouwen in een abdij, maar kan wel meer dan één bierstijl zijn. Tijdens deze abdijproeverij zou het zo maar kunnen zijn dat je bieren als dubbel, tripel en quadrupel geserveerd krijgt. Chef en tevens gastheer Michiel Nijhuis maakt hier zeer smakelijke spijzen bij. De hapjes, of zeg maar gerust mini-gerechten, hebben dus ook een historisch karakter…
Over Michiel Nijhuis
Gek op lekker eten, BBQ’en en bovendien een enorme bierliefhebber. Michiel zorgt goed voor de innerlijke mensch in Kasteel Radboud. Naast de leuke dingen die hij in dit kasteel organiseert is hij op meerdere culinaire evenementen te vinden en te boeken als BBQ chef voor je feestje.
Vroege vogel korting!
Ben je een snelle beslisser? De eerste 10 gasten die vóór 1 april 2023 boeken, ontvangen € 3,50 korting! Dus vroege vogels betalen € 34,- in plaats van € 37,50 per persoon. Gebruik bij het boeken de code BIERENSPIJS2104 en zie of jij bij de eerste 10 zit. Snel boeken dus!
Let op! Het kan zijn dat mail van Kasteel Radboud in je ongewenste mail terecht komt. Om te voorkomen dat je onze berichten niet ziet, kun je ons toevoegen aan je veilige contacten of controleer af en toe je spambox.
Michiel Nijhuis is deze avond je gastheer en gaat je alles vertellen over de bieren en de spijzen. Reserveer nu snel je tafel, want vol is vol!