Foto: Medemblik Praat
Share

Zoveelste ongeval kruispunt Tolweg met de Veenakkers in Wervershoof

WERVERSHOOF – En wederom was het raak op 1 van de gevaarlijkste kruispunten in de gemeente Medemblik, die van de Tolweg en de Veenakkers in Wervershoof. En ook deze keer is er weer een gewonde te betreuren..

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren moet nog worden uitgezocht door de politie maar een voorrangsfout ligt het meest voor de hand, mogelijk in combinatie met de laaghangende zon. Één van de auto’s die bij het ongeval is betrokken is total loss omdat de andere auto deze vol in de zijkant heeft geraakt. De bestuurder van de auto is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken, en is daarna naar het ziekenhuis gebracht.

Beide auto’s worden door een bergingsbedrijf weggehaald

Het kruispunt staat bekend als 1 van de gevaarlijkste in West-Friesland, zo zijn er in 2021 meer dan 10 ongevallen geweest op dit kruispunt.

Totaal aantal keren gelezen: 60 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen