Zomermarkt Medemblik valt in de smaak, je kon bijna over de hoofden lopen

MEDEMBLIK – Waar vroeger de Romantische Markten in Medemblik veel publiek trokken is het stokje overgenomen door de Zomermarkten in Medemblik. Een markt waar oude ambachten moderne ambachten elkaar ontmoeten en waar ook voor de kinderen veel vertier was.

En dat was ook wel te merken, sceptisch als de ‘Medemblikkers’ zijn, ‘och er komt toch niemand’ is een veel gehoorde reactie, bewijst wel de organisatie van de Zomermarkten in Medemblik. De markt trok zaterdag heel veel bezoekers, op sommige momenten kon je bijna over de hoofden lopen. Maar de sfeer was ook dik in orde.

Een kleine 40 kramen, knutselhoek voor de kinderen, en zelfs Uilen waren op de markt aanwezig, ‘KIJK pa, meneer de Uil,’ riep een kind tegen haar vader, wijzend op de twee grote uilen die rustig om zich heen aan het kijken waren.

6 augustus is de volgende zomermarkt in Medemblik en de afsluitende zomermarkt is op zaterdag 13 augustus en als het weer net zo goed meewerkt als vandaag zal het ook die 2 dagen weer lekker druk en gezellig worden.

Loading