Share

Zo zorgen de mensen van Simon Loos ervoor dat jouw boodschappen in de supermarkten komen te liggen

WOGNUM – Iedereen ziet ze rijden: de vrachtwagens van Simon Loos. Het familiebedrijf werd in 1938 opgericht als bodedienst in Noord-Holland en groeide uit tot één van de grootste logistieke dienstverleners van het land.

RTL Transportwereld volgde de mensen achter het bedrijf. De mannen en vrouwen die zorgen dat de juiste goederen op de juiste plaatsen komen. In een documentaireserie van zeven afleveringen kijkt RTL Transportwereld met hen mee om de veelal onzichtbare logistieke keten, zichtbaar te maken.

Want voordat wij iets in ons winkelwagentje leggen, heeft het al een lange weg achter de rug. En die weg is in handen van Simon Loos. In deze uitzending het eerste wat bij je opkomt als je aan Simon Loos denkt: de bevoorrading van jouw plaatselijke supermarkt!

Totaal aantal keren gelezen: 119 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen