Wonen in 1 van de mooiste huisjes van Medemblik? Nu kan het…

MEDEMBLIK – Aan de Heerensteeg in Medemblik staan een aantal zeer beeldbepalende huisjes, klein, witte muren voorzien van luiken met rood/witte kruizen. De huisjes werden voorheen bewoond door weduwen.

De eigenaar van de woningen, de Stichting Hervormd Weeshuis Medemblik, is nu op zoek naar een nieuwe huurder voor 1 van de woningen, Heerensteeg nr. 3. Het huisje is geschikt voor een éénpersoonshuishouden, de huur bedraag € 565,- per maand, exclusief gas/water en licht. Onder voorbehoud komt de woning op 1 maart in de verhuur..

De woning is niet voor huurders van onder de 23 jaar omdat zij niet in aanmerking komen voor huurtoeslag vanwege de hoogte van de huur. Daarnaast moet de nieuwe huurder als borg 2 maanden huur vooruit betalen (€ 1695,-) .

Voor informatie over de woning, procedure toewijzing en voorwaarden stuurt u uiterlijk zondag 19 februari een verzoek daarvoor uitsluitend middels een email naar shwmverhuur@gmail.com Verzoeken die na die datum worden ontvangen worden niet in behandeling genomen.

Loading