Share

Wokke Vastgoed blijft de gemoederen bezighouden over woningbouw in Wognum

WOGNUM – Voor Wokke Vastgoed is de strijd om de komst van een nieuwe woonwijk in Wognum op de Commandeurgronden nog niet ten einde. In dit plan is ruimte voor minimaal 300 woningen waaronder 90 woningen voor starters / sociale sector en zeker 55 woningen in de prijsklassen van 175.000,- tot 200.000 euro.

Vooral de VVD Medemblik maakt zich al vanaf het begin hard om deze plannen te realiseren maar kreeg de rest van de gemeenteraad niet mee. De VVD laat bij het binnenrijden van Wognum duidelijk weten hoe zij hierover denken. Mensen zien op het land waar de woningen gebouwd moeten worden een groot bord staan met de tekst dat juist daar (starters)woningen moeten worden gebouwd.

Tom Beerepoot (VVD) is er duidelijk over: ,,Overigens steunen wij niet alleen dit plan maar alle woningbouwplannen in de diverse kernen. Voor ons is een versnelde woningbouw absoluut noodzakelijk en wij staan dan ook volledig achter alle plannen voor de bouw van meer woningen.

Tekst loopt door onder de foto

Tom Beerepoot bij de bewuste spandoek op de Commandeurgronden in Wognum

Wokke Vastgoed is nu weer een campagne gestart om toch de vergunningen te krijgen om de 300 woningen te kunnen gaan bouwen op de Commandeurgronden in Wognum. Daarvoor heeft zij de volledige laatste pagina van de Medemblikker Courant gepakt om het college én de gemeenteraad duidelijk te maken hoe Wokke over alles denkt. Met scherpe woordspelingen krijgen vooral Burgemeester Frank Streng en wethouder Harry Nederpelt het voor hun kiezen.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl