Share

Wethouder Yannick Nijsingh aanwezig bij het startsein van de Kom-Erbij-Week

MEDEMBLIK – Vandaag was wethouder Yannick Nijsingh aanwezig bij het startsein van de Kom-Erbij-Week in verenigingsgebouw de Sint Pieter in Medemblik. Tijdens de Kom-Erbij-Week zetten een heel aantal clubs hun deuren open, zodat iedereen kan komen kijken wat er te doen is. Hopelijk levert het veel aanloop en nieuwe leden op

Op de kaart

Met de lancering van dit platform hoopt wethouder Yannick Nijsingh te bereiken dat mensen gemakkelijk de vele activiteiten in de gemeente weten te vinden ,,Corona heeft er mede voor gezorgd dat ons verenigingsleven gedeeltelijk een tijd stil heeft gestaan. We willen dat weer oppakken en letterlijk op de kaart zetten. Dit platform faciliteert hopelijk de verenigingen, maar zeker ook de mensen die iets willen doen en anderen willen ontmoeten’’. De wethouder was aanwezig bij het startsein van de week en nam deel aan de eerste activiteit ‘kaarten maken’ in de Sint Pieter in Medemblik.

Opbouwwerk Medemblik

Voor de week en ook daarna heeft Opbouwwerk Medemblik de activiteiten bij de dorpshuizen in kaart gebracht. Binnenkort worden op een interactief online platform alle activiteiten in de gemeente weergegeven. Aanvullen kan en mag dus. Niets is te saai en niets is te gek. Meld je aan met je koersbalteam, breiclub, tafeltennisvereniging, museum, fanfare, band, cursussen, volkstuintjes, bootcamp, kroeg, repaircafé, kaart- of spelletjesclub, wandelgroep, afvalrapen of plaatjes draaien.

Tijdens de Kom-Erbij-Week is voor nagenoeg iedereen iets te doen. Toch hebben we gezien dat na de maatregelen van corona niet iedereen een plek kan vinden of dat activiteiten minder worden bezocht. Tijdens deze week willen we zo veel mogelijk inwoners kennis laten maken met zo veel mogelijk activiteiten in hun eigen buurt. Meld daarom een activiteit aan of kijk wat er in je eigen buurt te doen is.

Meer informatie

De Kom-Erbij-Week vindt plaats van 29 september tot en met 6 oktober 2022. Kijk op www.medemblik.nl/zorg-werk-en-inkomen/kom-erbij-week voor meer informatie.

Totaal aantal keren gelezen: 82 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen