Share

Westfriesland/SEW breekt contract met Michael Vijverberg open en verlengt deze tot het seizoen 2026-2027

NIBBIXWOUD – Sinds het begin van het lopende seizoen is Vijverberg eindverantwoordelijk voor de damesselectie van WF SEW. In het eerste halfjaar zijn er naar volle tevredenheid grote stappen gezet om de club weer terug te brengen naar de nationale top. Door alle positieve ontwikkelingen gingen beide partijen met elkaar om tafel om de toekomstplannen nogmaals door te nemen.

Tijdens dit gesprek werd al snel duidelijk dat het jarenlange traject dat WF SEW samen met Vijverberg voor ogen heeft gewaarborgd moet zijn en er reden genoeg was om het contract met nog eens een seizoen te verlengen. De hoofdtrainer en WF SEW zijn beiden enorm tevreden met de gemaakte afspraken en zien de toekomst dan ook zeer positief tegemoet.

Eredivisionist  Westfriesland SEW uit Nibbixwoud heeft het contract met hoofdtrainer Michael Vijverberg opengebroken. Vijverberg had al een contract tot einde seizoen 2024-2025, maar door alle positieve ontwikkelingen zijn beide partijen een overeenkomst tot het einde van het seizoen 2026-2027 overeengekomen. 

Lynn Holtman

Een verrassende transfer aan het begin van het nieuwe jaar. Lynn Holtman komt per direct over van PCA Kwiek. De 18-jarige Apeldoornse traint bij de HandbalAcademie en is ook actief bij Oranje U19. Ze kan uit de voeten op alle opbouwposities. Westfriesland SEW is enorm blij met de nieuwe aanwinst. “We waren op zoek naar een extra opbouwster met internationale ervaring”, vertelt hoofdcoach Michael Vijverberg. “Ik denk dat Lynn precies binnen ons profiel past en ook goed past binnen het spel van Westfriesland SEW. Een mooie aanvulling binnen onze groep en een mooie bonus dat ze halverwege het seizoen al wilde overstappen!

Ik kom naar SEW, omdat ik mij graag verder wil ontwikkelen op de linker- en middenopbouw bij een nieuwe club”, vertelt Lynn Holtman. “SEW heeft een goede spelvisie die past bij mijn manier van handballen. Ik denk dat dit een goede stap voor mij is om me verder te ontwikkelen, omdat SEW hoog meedraait in de Eredivisie.” De studente pedagogiek speelde sinds de C-jeugd voor PCA Kwiek, maar is dit seizoen dus al in het blauw van SEW te bewonderen. 

De selectie van Westfriesland SEW komt zaterdag 7 januari al in actie met een thuiswedstrijd in De Bloesem. Tegenstander is dan, hoe toevallig, PCA Kwiek. De wedstrijd tegen de huidige nummer 8 vangt om 19.00 uur aan. 

De vorige ontmoeting uit in Raalte kende een 27-32 winst voor Westfriesland  SEW. De meiden maken zich op voor een spannende wedstrijd.

Totaal aantal keren gelezen: 67 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De sport redactie van Medemblik Praat wordt gedaan door een fanatieke maar soms ook luie sportredacteur. Met veel energie probeert zij zoveel mogelijk het sportnieuws up to date te houden