Weinig problemen voor Strandvogels in en tegen Zwaagdijk

ZWAAGDIJK – Door een onnodig weggeven penalty werd het in de derby in en tegen Zwaagdijk nog even spannend voor Strandvogels. Maar over de hele wedstrijd gezien, boekte Strandvogels een vrij probleemloze zege, ook wel eens lekker.

Een verslag van v.v. Strandvogels

Die probleemloze zege had ook te maken met de vroege openingsgoal. De wedstrijd was nog maar ruim een minuut onderweg of Bryan Broedersz had zijn ploeg al op voorsprong gezet. De bal ging na het schot van afstand precies in de hoek, maar ik moet zeggen dat de keeper van Zwaagdijk er niet heel goed uitzag bij dit schot. De voorsprong werd bijna direct weer weggeven. Na een ingooi van Strandvogels kwam Thijs Abbekerk in de problemen.

De drie noodzakelijke punten werden meegenomen uit Zwaagdijk en daarmee kunnen we richting de finale van de competitie. Met nog drie wedstrijden te gaan, heeft Strandvogels nog wel de kans om de nacompetitie te halen. Maar met wedstrijden tegen koploper RKEDO, nummer 2 De Valken en nummer 5 St. George wordt dat een stevige klus.

Zwaagdijk 1 – Strandvogels 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 15 mei 2022
Uitslag: 1-3 (0-2)
Scoreverloop: Bryan Broedersz 0-1; Tim Broersen 0-2; Tim Broersen 0-3; 1-3 (penalty)

Selectie:
Jorrit Kaarsemaker; Rowin de Wit, Thijs Abbekerk, Tigo Harder en Mitch Hofland; Merlijn Weel, Gerald Broedersz (Matthijs Huisman) en Niek Broersen (Dawid Zerek): Siebren Waar-denburg, Bryan Broedersz en Tim Broersen (Twan Dekker)

Loading