Weergoden waren organisatie Truckfestival niet gunstig gezind, maar desondanks werd het wel een succes

MEDEMBLIK – Eindelijk na twee jaar niets te mogen organiseren kon de organisatie van het Truckfestival in Medemblik het veelal erg drukbezochte evenement in de binnenstad van Medemblik organiseren. Ruim 100 truckers toonden hun vaak fraai gespoten en glimmende vrachtwagens aan het publiek. Publiek dat het helaas deels liet afweten omdat pluvius andere plannen had afgelopen zondag.

Waren de vrachtwagens net weer droog gepoetst begon het weer te regenen en kon het werk weer van vooraf aan beginnen. Maar ondanks dat het weer het liet afweten mag de organisatie wederom terugkijken op een goed georganiseerd evenement en kan er worden uitgezien naar de 29e editie in 2023.

Het aanwezige publiek vergaapte zich aan werkelijk waar zeer fraai gespoten vrachtwagens, sommigen mag je met recht een kunstwerk noemen zoals de truck van Van Gorsel die in 2021 tot één na mooiste van Nederland werd gekozen.

Een andere grote publiekstrekker waren de zes legertrucks van de Pontoon Group ’40-45′. Voor de derde keer waren de auto’s aanwezig op het truckfestival en elk jaar weer kunnen ze rekenen op veel aandacht van het publiek.

Foto’s: Pascal van As

Loading