Share

Weerbericht West-Friesland: bewolkt en op veel plaatsen nevel of mist

WEST-FRIESLAND – blijft de bewolking waarschijnlijk overheersen. In de ochtend is het nevelig en lokaal mistig, in de middag verbetert het zicht iets, maar in de avond komt er opnieuw op veel plaatsen nevel en mist voor. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur komt uit op zo’n 9°C. De overwegend zwakke wind wordt noordelijk.
In de nacht naar zaterdag is er veel bewolking met op veel plaatsen nevel of mist. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C en de zwakke wind komt uit een noordelijke richting.
Zaterdag overdag is het nog steeds bewolkt. In de loop van de dag verdwijnt de mist op de meeste plaatsen. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De noordelijke wind is zwak tot matig, later in het noordelijk kustgebied mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl