Share

Weerbericht Medemblik: zonnige perioden, morgen buien en krachtige wind

MEDEMBLIK – Vanochtend overheerst de bewolking met in het zuidoosten plaatselijk wat regen. De wind waait uit het zuiden en is matig. Vanmiddag zijn er wolkenvelden en plaatselijk valt wat motregen. Het is met een maximumtemperatuur van 17°C in het noorden tot lokaal 20°C in het zuiden zeer zacht. De wind waait uit het zuidwesten en is landinwaarts matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.

Vanavond zijn er (brede) opklaringen. In het zuidwesten is er een kleine kans op een bui, elders blijft het droog. De zuidenwind is overwegend matig.

Komende nacht trekt er in het noordwesten een enkele bui over, elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig.

Morgenochtend zijn er zonnige perioden en is het droog. De zuid- tot zuidoostenwind is meest matig.
Morgenmiddag neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe en valt er af en toe regen. Het is met 17°C in het noordwesten tot 21°C in het zuidoosten opnieuw zeer zacht voor eind oktober. De zuidenwind is landinwaarts matig en langs de noordwestkust af en toe vrij krachtig.

Morgenavond valt er in het noordoosten eerst nog wat regen, elders blijft het droog bij brede opklaringen. De zuidenwind neemt af naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 57 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen