Share

Weerbericht Medemblik: zonnig, maar ook bewolking en warm voor de tijd van het jaar

MEDEMBLIK – Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt, geleidelijk komt er meer zon. In het noordelijk kustgebied komt er eerst plaatselijk nog een bui voor. De wind komt uit het zuidoosten en is meest matig.

Vanmiddag komt er meer bewolking en vooral in het westen en noorden is een bui mogelijk. Er is een kleine kans op onweer. Het is met 18°C in het noordwesten tot ca. 22°C in het zuidoosten opnieuw warm voor eind oktober. De wind komt uit richtingen tussen zuid en zuidoost en is landinwaarts matig, langs de noordwestkust af en toe vrij krachtig.

Vanavond klaart het op en blijft het droog. De wind waait uit het zuiden en neemt af naar zwak tot matig.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noorden tot ca. 15°C in het zuiden. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig.

Morgenochtend zijn er perioden met zon en blijft het droog. Er staat een matige wind uit het zuiden.
Morgenmiddag is het half bewolkt en blijft het droog. Het wordt nog iets warmer dan donderdag. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C in het noordwesten tot 23°C in het zuidoosten. De wind waait eerst uit het zuiden, later uit het zuidwesten en is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er staat een matige wind uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 39 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen