Share

Weerbericht Medemblik: zonnig maar frisjes

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt op veel plaatsen de zon. In het noorden komt er ook bewolking voor. Het blijft droog. De noordoostenwind is zwak tot matig. Vanmiddag blijft het droog en schijnt de zon volop. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot 22°C plaatselijk in het zuiden van het land. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Vanavond is er veel zon en blijft het droog. De wind komt uit noordoost en is zwak tot matig.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuiden van het land. De wind blijft uit het noordoosten waaien en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het vrij zonnig en droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig.
Morgenmiddag is er opnieuw veel zon en blijft het droog. Wel komt er aan de noordkust later in de middag misschien bewolking binnendrijven. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het zuidoosten van het land. De noordoostenwind neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig, langs de zuidwestkust later mogelijk krachtig, windkracht 6.

Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind blijft behoorlijk doorwaaien. Boven land is de wind matig, langs de kust soms krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Reageer op dit bericht