Share

Weerbericht Medemblik: zonnig en warm

MEDEMBLIK – Vanochtend is het zonnig en droog. De wind is matig en komt uit het oosten. Vanmiddag schijnt de zon volop. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 27°C het Waddengebied tot plaatselijk 32°C in het zuiden. De wind is matig en komt uit het oosten, in de loop van de middag wordt de wind aan zee noordelijk. Vanavond is het bijna onbewolkt. Er staat weinig wind, aan zee is de wind matig en komt uit het noordoosten.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt naar 15°C in het noorden en ca. 18°C in het zuiden. De wind komt uit het noordoosten en is aan zee en op het IJsselmeer matig, landinwaarts is er weinig wind.

Bron: KNMI

Morgenochtend schijnt de zon volop en is het droog. De wind is noordoostelijk en matig. Morgenmiddag is het zonnig en droog. In een groot deel van het land wordt de tropische 30 graden gehaald, in het zuiden kan het ca. 33°C worden. De wind is matig en komt uit het oosten. In de loop van de middag wordt de wind aan de kust noordelijk.

Morgenavond is het onbewolkt. Het blijft nog lang warm, pas later in de avond komt de temperatuur onder de 25°C te liggen. De wind komt uit het oosten en is matig, boven land neemt de wind geleidelijk af. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 43 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen