Weerbericht Medemblik: zeer zonnig en zomers warm

Weerbericht 10 juni 2023

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt de zon volop. Mogelijk drijft er in het noordoosten de eerste uren nog wat bewolking vanuit Duitsland binnen. De oostenwind wordt overal matig. Vanmiddag is het zonnig. In de loop van de middag ontstaat er in het zuiden wat bewolking maar het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 28 en 32°C, met de hoogste temperatuur in het zuiden. Alleen in het noordelijk kustgebied is het met ca. 22°C beduidend koeler. De wind is overwegend matig uit het oosten.

Vanavond is het overwegend zonnig en blijft het droog. De temperatuur daalt geleidelijk en loopt rond middernacht uiteen van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. De wind uit het oosten wordt zwak tot matig.

Komende nacht is het droog. De temperatuur daalt geleidelijk naar een graad of 18. De wind is oostelijk en zwak tot matig.

Morgenochtend is het zonnig. In het noorden is er mogelijk af en toe wat bewolking. Het blijft droog. Er staat een matige wind uit oost tot zuidoost. Morgenmiddag blijft het zonnig met slechts enkele wolken. De kans op een bui is klein. De middagtemperatuur ligt tussen 28°C in het noorden en 32°C plaatselijk in het zuiden. Op de Wadden wordt het ongeveer 25°C. De wind is matig uit oost tot zuidoost.

Morgenavond is het zonnig en droog. Aan het einde van de avond is het op veel plaatsen nog zo’n 24°C. Er staat een overwegend matige oostenwind. (Bron: KNMI)

Loading