Share

Weerbericht Medemblik, wisselend bewolkt met kans op een bui

MEDEMBLIK – Vanochtend is het half to zwaar bewolkt met in de noordelijke helft van Nederland enkele buien. Eerst kan er in het zuidoosten nog regen vallen. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met vooral in de oostelijke helft enkele buien. In de loop van de middag wordt het van het westen uit overwegend droog. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan de noordwest- en noordkust vrij krachtig.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en kan er in het noordoosten nog een enkele bui vallen. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het westen, aan de noordkust is deze eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minima liggen tussen 10°C in het noordwesten en 3°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuiden en is langs de kust matig, landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zonnig. Het blijft droog. De wind waait uit het zuiden en is in het noordwestelijk kustgebied matig, elders is er weinig wind.

Morgenmiddag is het droog en overwegend zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het zuiden en is matig.

Morgenavond zijn er opklaringen en het is droog. Er is weinig wind, in het noorden is de wind soms matig en waait uit het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 69 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen