Share

Weerbericht Medemblik: warm zomerweer maar na vandaag gaat de temperatuur omlaag

MEDEMBLIK – Vanochtend is het vooral in het noorden en oosten eerst mistig. Verder is het zonnig en droog. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het zuiden. Vanmiddag zijn er zonnige perioden en is het droog. Het wordt een warme dag met middagtemperaturen van ongeveer 25°C. De wind komt uit het zuiden en is matig van kracht. Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er is weinig wind, aan de kust is de wind matig en komt uit het zuiden.

Komende nacht is het bewolkt en later in de nacht gaat het in het noorden regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. Er is weinig wind, in het noordelijk kustgebied is de wind matig tot vrij krachtig uit zuidwest tot west.

Morgenochtend is er veel bewolking en in het oosten valt eerst plaatselijk wat regen. In het noorden komen ook opklaringen voor, is het droog en is er ruimte voor de zon. Er is weinig wind. In het noorden staat er een matige wind uit het noordwesten. Morgenmiddag is het noorden zonnig. Elders is het bewolkt en op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er is weinig wind. In het noorden is de wind matig uit het noordwesten.

Morgenavond zijn er in het noorden opklaringen, elders is het bewolkt en in het zuiden regent het. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 49 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen