Share

Weerbericht Medemblik: warm weekend maar volgende week toenemende kans op buien

MEDEMBLIK – Vanochtend is het op veel plaatsen zonnig. In het zuid(west)en en eerst ook in het noorden is er meer bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vanmiddag schijnt de zon in het noorden en midden volop en is het droog. In het zuiden is er meer bewolking en daar komt een enkele bui voor, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 26°C. Er staat een matige wind uit een zuidoostelijke richting. Vanavond komt er in het zuiden eerst nog een bui voor. Elders is het droog en zijn er opklaringen. Er staat weinig wind.

Komende nacht blijft het droog en is er in het zuiden kans op mist. De minimumtemperatuur ligt tussen de 12°C graden in het noordoosten en 16°C in het zuiden. Er staat weinig wind.

Morgenochtend schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De zwakke tot matige wind waait uit een zuidelijke richting. Morgenmiddag is er af en toe zon en blijft het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 26°C. De zwakke tot matige wind waait uit een zuidelijke richting.
Morgenavond zijn er opklaringen. Het blijft droog en er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 65 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen