Share

Weerbericht Medemblik: warm herfstweer, vanmiddag vanuit het weten bewolking

MEDEMBLIK – Vanochtend is het licht bewolkt en droog. Er staat weinig wind, aan zee staat een matige wind uit het zuiden. Vanmiddag schijnt op veel plaatsen de zon, maar van het westen uit komt er bewolking. Het blijft droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 17°C op de Wadden en plaatselijk 22°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het zuiden. De wind neemt in het zuiden en westen toe naar matig en waait daar dan uit het zuidwesten tot westen. Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Van het westen uit klaart het op. Het blijft vrijwel overal droog. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het westen.

Komende nacht ontstaat in het oosten en noordoosten in de loop van de nacht plaatselijk mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 6°C plaatselijk in het noorden tot 14°C in het zuidoosten en in Zeeland. Landinwaarts staat er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer een matige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt en er kan plaatselijk wat regen vallen. Er staat weinig wind, aan zee, op het IJsselmeer en in het zuidoosten staat een matige wind uit het zuiden.
Morgenmiddag zijn er zonnige perioden, het eerst in het zuiden. Het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 16°C op de Wadden en plaatselijk 20°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het zuidoosten.

Morgenavond zijn er brede opklaringen. Het blijft droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 62 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen