Share

Weerbericht Medemblik: Vrij koud met soms regen of een bui

MEDEMBLIK – Vanochtend is het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt. Een gebied met regen trekt oostwaarts over het land. De wind draait van zuidwest naar noordwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. Met een maximumtemperatuur van rond 11°C is het vrij koud. De wind komt uit een westelijke richting en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en oosten een enkele bui. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt er plaatselijk een lichte bui. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C in het binnenland. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied is de wind krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met een enkele bui. De noordwestenwind is matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied is de wind eerst nog krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag schijnt de zon af en toe en valt er ook nog een enkele bui. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De noordwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Morgenavond komt er in het noordelijk kustgebied mogelijk nog een bui voor. In de rest van het land is het droog en schijnt de zon eerst nog af en toe. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan de noordkust eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)