Share

Weerbericht Medemblik: Vooral in de middag af en toe regen, dinsdag droog

MEDEMBLIK – Vanochtend is het droog. Op veel plaatsen schijnt de zon, maar in het westen gaat de bewolking toenemen. De wind neemt toe naar matig, aan de kust naar af en toe vrij krachtig en waait uit een zuid- tot zuidwestelijke richting.

Vanmiddag is het overwegend bewolkt, maar in het westen klaart het in de loop van de middag op. Een gebied met regen trekt van west naar oost over het land. De middagtemperatuur loopt uiteen van 14°C aan de noordwestkust tot plaatselijk 19°C in het zuidoosten van het land. De wind gaat uit het noordwesten waaien en is matig, aan de westkust vrij krachtig en aan de noordkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond kan het in het zuidoosten eerst nog regenen, elders is het droog en zijn er opklaringen. De wind komt uit west tot noordwest. Boven land is deze zwak tot matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog. Vooral in het zuidoosten kan er mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 8°C aan de kust tot plaatselijk 3°C landinwaarts. Boven land is er weinig wind, aan de kust is de wind matig uit een noordwestelijke richting.

Morgenochtend kan er eerst plaatselijk mist voorkomen. Het blijft droog en het is half bewolkt. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige west- tot noordwestelijke wind. Morgenmiddag is het droog en breekt steeds vaker de zon door. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 15°C. Er staat weinig wind.
Morgenavond blijft het droog en zijn er opklaringen. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 48 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen