Weerbericht Medemblik: Veel zonneschijn

MEDEMBLIK – Vanochtend is het op veel plaatsen eerst vrij zonnig. Geleidelijk ontstaan er stapelwolken. Aan het einde van de ochtend is het 16 tot 19 graden, het warmst is het in het zuidoosten.

Vanmiddag blijft het bijna overal droog en het is overwegend zonnig. De meeste zonuren zijn weggelegd voor de kuststreken. Het is dus prima strandweer, wel is het door een matige zuidwestenwind hooguit 18 of 19 graden. Op de Waddeneilanden staat soms windkracht 5. Houd rekening met de zonkracht, want binnen een kwartier kan de onbeschermde huid verbranden. Verder landinwaarts zijn naast de zon soms ook stapelwolken te zien. Toch is het daar warmer met maxima van 20 tot lokaal 24 graden in Eindhoven en Maastricht. Tegen de avond is het nog warm, prima weer om de barbecue aan te steken.

Vanavond verdwijnen de meeste wolken en wordt het overal vrij helder. De wind zwakt landinwaarts af. Aan het begin van de avond is het nog vrij warm. Tegen 22:00 uur is het afgekoeld naar 15 tot 17 graden.(Bron: Weeronline)

Loading