Weerbericht Medemblik: veel bewolking

MEDEMBLIK – Vanochtend blijft het droog en er is veel bewolking. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. Vanmiddag is het op de meeste plaatsen bewolkt en blijft het droog. De grootste kans op een opklaring is in het zuidoosten. De maximumtemperatuur is 4°C. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten. Vanavond blijft het overwegend bewolkt en droog. Mogelijk komen in het zuidoosten enkele opklaringen voor. Er is weinig wind, alleen aan de zuidwestkust staat een matige wind uit het oosten.

Vannacht blijft het droog en is er plaatselijk kans op mist. De minima lopen uiteen van +2°C in het noorden tot plaatselijk -2°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend blijft het droog en mogelijk komt er hier en daar mist voor. Er is dan vrij veel bewolking. De wind wordt zwak tot matig en gaat uit een zuidelijke richting waaien. Morgenmiddag is het overwegend bewolkt. Aan het einde van de middag kan er in het Waddengebied wat regen gaan vallen, elders blijft het nog droog. De maximumtemperatuur ligt tussen +5°C in het noorden en rond het vriespunt in het zuidoosten. De wind komt uit een zuidwestelijke richting en is zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied neemt de wind toe tot vrij krachtig.

Morgenavond gaat het van het noordwesten uit regenen. In het oosten en zuidoosten is er later kans op (natte) sneeuw. De zuidwestenwind is zwak tot matig. In de kustgebieden wordt de vrij krachtige wind uit een noordelijke richting.(Bron: KNMI)

Loading