Share

Weerbericht Medemblik, veel bewolking vanavond/nacht (mot)regen

MEDEMBLIK – Vanochtend is het in het noorden en oosten bewolkt en daar valt eerst nog plaatselijk motregen. In het zuidwesten zijn er opklaringen. De zuidelijke wind is zwak tot matig, aan zee vrij krachtig. Vanmiddag is er af en toe zon. Later gaat het in het zuidwesten regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noorden tot 13°C in Zuid-Limburg. De wind is zuid tot zuidoost en matig, aan zee vrij krachtig.

Vanavond is het bewolkt en trekt een gebied met regen noordoostwaarts. De wind is zuidoostelijk en overwegend matig, langs de kust vrij krachtig.

Komende nacht regent het in het noorden en oosten. De minimumtemperatuur komt uit rond 10°C, in het zuidwesten rond 7°C. De zuidoostenwind draait naar zuid en is boven land meest zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend klaart het van het zuidwesten uit op, maar in het noorden en noordoosten blijft het bewolkt met in het noordoosten perioden met regen. De zuidelijke wind is boven land matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgenmiddag is het wisselend bewolkt met in het zuiden een enkele bui. Het wordt ongeveer 12°C. De zuid- tot zuidoostenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.

Morgenavond is het overwegend droog en zijn er enkele brede opklaringen. Later in de avond neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe. Aan het einde van de avond gaat het in Zeeland regenen. De zuidoostenwind is boven land matig, langs de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig, toenemend naar krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 50 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer