Share

Weerbericht Medemblik: Veel bewolking maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend is het bewolkt en regent het eerst in in de zuidelijke helft van ons land. Het regengebied trekt langzaam zuidwaarts. Er staat weinig wind. Vanmiddag trekt het regengebied geleidelijk zuidoostwaarts. Vooral in het noorden is er ook ruimte voor de zon. De maximumtemperatuur ligt in het noorden rond 19°C, in het zuidoosten komt de temperatuur nauwelijks boven de 15°C uit. Boven land is er weinig wind, maar later neemt in het Waddengebied de wind toe naar matig uit een westelijke richting.

Vanavond verlaat de laatste regen het zuidoosten, elders is het droog en is er een afwisseling van bewolking en opklaringen. Boven land staat er weinig wind, langs de kust wordt de matige wind noordwestelijk.

Komende nacht kan er in het noorden een enkel buitje voorkomen, in het zuiden kan mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 10°C in brede opklaringen in het oosten en zuidoosten tot 15°C vlak langs de kust. Er staat boven land weinig wind. In het noordelijk kustgebied wordt de wind krachtig, windkracht 6, uit het noordwesten.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking en komen er een enkele lichte bui voor. Aan het einde van de ochtend komen er in het noordelijk wat meer buien. De wind komt uit het noordwesten en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig.

Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met hier en daar een bui. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C. De wind waait uit noordwest en is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenavond is het half bewolkt met hier en daar een bui. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig boven land en vrij krachtig in het noordelijk kustgebied. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 42 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen