Weerbericht Medemblik: Toenemende bewolking gevolgd door regen, volgende week meer buien en kouder

MEDEMBLIK – Vanochtend neemt van het westen uit de bewolking toe, in het oosten is er eerst nog zon. In het (uiterste) noordwesten kan het al gaan regenen, elders blijft het nog droog. De wind komt uit het zuidwesten en neemt toe naar matig. Vanmiddag raakt het overal bewolkt. In het westen en noorden regent het af en toe. De middagtemperatuur ligt tussen 15 en 18°C. De zuidwestenwind is matig.

Vanavond is er veel bewolking en regent het af en toe. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. Boven land neemt de wind af, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordelijke richting.

Komende nacht regent het op veel plaatsen. De minimumtemperatuur is rond 11°C. Boven land is er weinig wind, aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting.

Morgenochtend is er veel bewolking en regent het op veel plaatsen. Plaatselijk kan veel regen vallen. Er is weinig wind. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting. Morgenmiddag is het bewolkt. Op veel plaatsen regent het van tijd tot tijd. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig. Aan zee is de wind matig tot vrij krachtig uit een noordoostelijke richting.

Morgenavond is het bewolkt en regent het hier en daar. In het noordwesten trekken opklaringen het land binnen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Loading