Share

Weerbericht Medemblik: rustig zomerweer. Morgen meer zon en iets warmer

MEDEMBLIK – Vanochtend is er vooral in het zuiden veel zon. Elders komen ook wolken voor. In het noorden is er plaatselijk kans op een lichte bui, maar verder blijft vrijwel overal droog. Er is landinwaarts weinig wind, aan zee waait de wind matig uit het noorden.

Vanmiddag is er in het zuiden veel zon, maar in het noorden blijft de bewolking overheersen. Het blijft op de meeste plaatsen droog, alleen in het noorden is er plaatselijk kans op een lichte bui. De middagtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot 23°C in het zuidoosten. Er is landinwaarts weinig wind, aan zee is de wind matig en komt uit het noorden.

Vanavond zijn er opklaringen en is het, op een enkel buitje in het noordwesten na, droog. Aan zee komt de wind uit het noordoosten en is hij matig tot vrij krachtig, verder is er weinig wind.

Komende nacht is het droog en kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 9°C plaatselijk in het noordoosten tot 14°C in het zuidoosten en aan zee. Er is weinig wind, aan zee staat een matige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend schijnt de zon op de meeste plaatsen en is het droog. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Morgenmiddag is het vrij zonnig en droog. De middagtemperatuur varieert van 20°C langs de noordkust tot 26°C in Zuid-Limburg. De wind uit het noordoosten is matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee (vrij) krachtig. (Bron:KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 51 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen