Weerbericht Medemblik: rustig herfstweer, morgen buien.

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er aanvankelijk nog mistbanken, deze lossen vrij snel op en dan wordt het overal zonnig. Het is droog bij weinig wind. Vanmiddag is er veel ruimte voor de zon. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig van kracht. Vanavond zijn er brede opklaringen en het blijft droog. Er is weinig wind. Aan de kust is de wind matig uit het zuiden.

Komende nacht blijft het droog en ligt de minimumtemperatuur rond 8°C. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Morgenochtend wordt het in het westen bewolkt, in het oosten is er eerst nog kans op zon. Het blijft nog droog. De wind komt uit het zuidwesten en neemt toe naar matig.

Morgenmiddag raakt het op veel plaatsen bewolkt. In het westen en noordwesten komt een enkele bui voor. In de rest van het land blijft het waarschijnlijk nog droog. De middagtemperatuur ligt tussen 15 en 18°C. De zuidwestenwind is matig.
Morgenavond is er in het hele land kans op enkele buien. Boven land neemt de wind af, aan zee blijft de wind matig (Bron: KNMI)

Loading