Share

Weerbericht Medemblik: rustig en warm zomerweer

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er naast wolkenvelden ook perioden met zon. Het is op de meeste plaatsen droog. Langs de westkust is de zuidwestenwind matig. Elders is er weinig wind. Vanmiddag hebben we een afwisseling van zon en bewolking. In het westen is een enkele lichte bui mogelijk. De maximumtemperatuur ligt tussen 24°C in het noordwestelijk kustgebied en 29°C in het oosten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig. Vanavond is er weinig bewolking en is het overal droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht ontstaat plaatselijk mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 13°C in het noorden en 19°C in grotere steden. Er is weinig wind, maar in het Waddengebied waait een matige zuidelijke wind.

Morgenochtend zijn er flinke zonnig perioden. Er is op de meeste plaatsen weinig wind, in het noordwestelijk kustgebied staat een matige zuidenwind. Morgenmiddag is er flink wat zon. De maxima lopen uiteen van 25°C in het noordelijk kustgebied tot 30°C in het oosten. Er is weinig wind. Morgenavond is er weinig bewolking en het blijft nog lang warm. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 48 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen