Share

Weerbericht Medemblik: rustig en vrij warm zomerweer

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er perioden met zon, al is er in het zuiden en oosten aanvankelijk vrij veel hoge bewolking. Het blijft vrijwel overal droog. Er staat weinig wind, aan zee wordt de wind zuid tot zuidoost en matig. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt met ook geregeld zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C in het noorden tot 27°C in het zuidoosten. Boven land staat er weinig wind, in het Waddengebied is de wind matig uit zuidoost.
Vanavond neemt vanuit het westen de bewolking toe, later in het westen mogelijk gevolgd door een enkele bui. Boven land staat weinig wind, in het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidoosten.

Komende nacht is er vooral in het westen een enkele bui mogelijk. De minimumtemperatuur varieert van 15°C in de oostelijke helft tot 18°C in het westen. Boven land staat er weinig wind. Langs de westkust wordt de wind matig uit zuidwest. In het Waddengebied wordt de wind matig tot vrij krachtig uit een oostelijke richting, later draaiend naar zuid tot zuidoost en afnemend naar matig.

Morgenochtend raakt het op steeds meer plaatsen bewolkt en is vooral in de westelijke helft een bui mogelijk. Langs de westkust is de zuidwestenwind matig, af en toe vrij krachtig. Elders is er weinig wind.
Morgenmiddag komt de zon wat vaker tevoorschijn. Een enkele lichte bui blijft mogelijk. De middagtemperatuur komt verder landinwaarts uit op 26 tot 28°C, elders 22 tot 25°C. De wind neemt af en in de loop van de middag staat overal weinig wind. Morgenavond is er weinig bewolking en wordt het overal droog. Er staat weinig wind.

Totaal aantal keren gelezen: 43 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen