Share

Weerbericht Medemblik: regenachtige maandag, ook droge perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend is het bewolkt. Op veel plaatsen valt er van tijd tot tijd regen of motregen. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig. Vanmiddag is het grijs met op veel plaatsen lichte regen of motregen. In het zuiden en westen wordt het langzaam droog. Het wordt ongeveer 8°C. Er staat weinig wind. Vanavond wordt het op steeds meer plaatsen droog. In de tweede helft van de avond kan plaatselijk dichte mist ontstaan, vooral in het westen en zuiden. Er staat weinig wind.

Komende nacht kan er in het noordoosten nog wat regen vallen, in de rest van het land blijft het vrijwel droog. Op meerdere plaatsen kan er dichte mist ontstaan. De mist kan hinderlijk zijn voor het verkeer. De minimumtemperatuur komt uit tussen 4°C in het zuidwesten tot 7°C in het noordoosten. Het is bijna windstil.

Morgenochtend is het op veel plaatsen grijs met kans op dichte mist die hinderlijk kan zijn voor het verkeer. Plaatselijk kan er lichte regen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Er is weinig wind.

Morgenmiddag blijft het op veel plaatsen grijs. Vooral in het zuiden kan het mistig blijven. Plaatselijk kan er (mot)regen vallen. De maximumtemperatuur is ongeveer 8°C bij weinig wind.

Morgenavond blijft het op de meeste plaatsen droog. In het zuiden kan opnieuw dichte mist ontstaan. Er is weinig wind, maar op de Wadden gaat in de avond een matige wind uit het oosten waaien. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 39 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer