Weerbericht Medemblik: overwegend bewolkt met zonnige momenten

MEDEMBLIK – Vanochtend is er in het (noord)westen kans op een beetje zon, maar verder zijn er veel wolken. In de kustprovincies is er kans op een enkele lichte bui. In het begin komt er vooral in het zuiden en zuidwesten (dichte) mist voor. Er staat boven land weinig wind, langs de kust waait de wind uit het noorden en is deze matig en eerst nog vrij krachtig.

Vanmiddag is er kans op een enkele bui, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Van het westen uit breekt de zon steeds meer door. De maximumtemperatuur ligt tussen 22°C in het westen en 26°C plaatselijk in het oosten en zuiden. Er staat een zwakke tot matige uit het noorden.

© KNMI

Vanavond is het op de meeste plaatsen droog en schijnt vooral in het westen de zon. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Komende nacht is het droog, verder landinwaarts kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 10°C in het noorden tot 17°C aan zee.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking en vooral in het westen kan kan een lichte bui voorkomen. Er is weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden. Halverwege de ochtend wordt de wind overal matig uit het zuidwesten.

Morgenmiddag vallen er verspreid over het land enkele buien. Er is een kleine kans op onweer met windstoten tot 60 km/u. De middagtemperatuur ligt langs de kust rond de 22°C, in het oosten en zuidoosten wordt het 25°C. De wind is matig en komt uit het zuidwesten, vanaf halverwege de middag uit het westen.

Morgenavond zijn er in het begin in het oosten en zuiden enkele buien. Er is een kleine kans op onweer. Landinwaarts staat er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het zuiden. (Bron: KNMI)

Loading