Weerbericht Medemblik: Overwegend bewolkt en af en toe kans op lichte regen of een bui

MEDEMBLIK – Vanochtend is het overwegend bewolkt en in het westen en noorden is er kans op een bui. De westelijke wind neemt geleidelijk toe naar matig, aan de kust naar vrij krachtig. Vanmiddag is het eerst overwegend bewolkt. Van het westen uit komt de zon vaker tevoorschijn. In het (uiterste) oosten kunnen enkele buien ontstaan, mogelijk met onweer. De maximumtemperaturen liggen tussen 22°C aan de kust tot 27°C in het zuidoosten. Er staat een matige westenwind, aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig, aan de zuidwestkust mogelijk krachtig, windkracht 6. Vanavond is er af en toe zon. Plaatselijk kan er een bui voorkomen. De wind is matig en komt uit een westelijke richting.

Komende nacht komt er plaatselijk lichte regen of een lichte bui voor. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind is zwak tot matig uit een westelijke richting.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. Er komt vooral in het oosten en zuiden plaatselijk lichte regen of een lichte bui voor. Er staat een matige, in het Waddengebied mogelijk vrij krachtige wind uit het noordwesten. In het zuidoosten staat een westenwind.

Morgenmiddag komen er van het noordwesten uit meer opklaringen en zal de zon af en toe te zien zijn. In het zuidoosten kan er eerst nog lichte regen vallen, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur komt uit tussen 18°C in het noorden en 22°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het noordwesten, in het noordoostelijk kustgebied vrij krachtig.\

Morgenavond is er af en toe zon, in het zuiden is het waarschijnlijk bewolkt. Het blijft overal droog. De zwakke tot matige noordwesten wind neemt geleidelijk af.

(Bron: KNMI)

Loading