Share

Weerbericht Medemblik: Onstuimig met talrijke (onweers)buien

MEDEMBLIK – Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien met daarbij kans op (zware) windstoten van 75-90 km/uur. De wind waait uit het noordwesten en is matig boven land en krachtig aan de kust, windkracht 6.

Vanmiddag is er vrij veel bewolking en trekken er buien over het land. Hierbij is er een kans op onweer. De wind is west tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Tijdens buien kunnen er (zware) windstoten voorkomen. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 16°C.

Vanavond is er veel bewolking met buien, soms met onweer en (zware) windstoten. De wind komt uit het noordwesten en is matig boven land en krachtig tot hard aan de kust, windkracht 6 tot 7.

Komende nacht trekken er enkele buien over het land, soms met (zware) windstoten. De noordwestenwind is matig boven land en krachtig tot hard aan de kust, windkracht 6 tot 7. Het koelt af naar 13°C in de kustgebieden tot lokaal 8°C in het binnenland.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien, mogelijk met onweer. De wind is west tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. De kans op zware windstoten (75-90 km/u) neemt wel geleidelijk af.

Morgenmiddag schijnt af en toe de zon en trekken er buien over het land. Hierbij is er vooral in het oosten kans op onweer. De wind is noordwest en is landinwaarts matig en langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Het wordt buiten de buien om maximaal 16°C.

Morgenavond is er vrij veel bewolking en vallen er vooral in het noorden en in de kustgebieden enkele buien. De noordwestenwind neemt langs de kust iets af naar krachtig, kracht 6. Landinwaarts is de wind matig. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 42 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen