© Weerstation Medemblik
Share

Weerbericht Medemblik: kans op een enkele bui maar verder droog met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend zijn er nog enkele buien boven het oosten en misschien ook langs de noordwestkust. In de rest van het land is het droog met perioden met zon. De wind komt uit het zuiden tot zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Vanmiddag is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. Aan het einde van de middag neemt de bewolking in het zuidwesten toe. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuiden.

Vanavond gaat het van het westen uit een paar uur regenen. Soms regent het stevig door. In het noordoosten blijft het waarschijnlijk nog droog. De wind waait uit het zuiden en is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht regent het vooral in het noordoosten en oosten. Later in de nacht trekt de regen naar Duitsland, maar in het zuidwesten komen er dan buien. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Aan het einde van de nacht wordt de wind langs de Zeeuwse kust west en neemt dan toe naar krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het zwaar bewolkt en trekken er enkele buien over het land. De wind draait overal naar west tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt en komen er enkele buien voor, misschien met een klap onweer en hagel. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is west tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenavond blijven er enkele buien voorkomen. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig, langs de kust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 108 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer