Share

Weerbericht Medemblik: kans op een enkel spatje regen

MEDEMBLIK Vanochtend komen er in de noordelijke helft met name langs de kust enkele lichte buien voor. Elders is het droog, maar neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig. Landinwaarts staat er eerst weinig wind. Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. In het noordoosten komt er nog een enkele bui voor. De middagtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting. Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er staat weinig wind.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 0°C. Er staat weinig wind.

Morgenochtend zijn er perioden met zon. Het blijft droog. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. Morgenmiddag zijn er zonnige perioden, later neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noorden tot 15°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten.

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. In het uiterste zuiden is in de loop van de avond wat lichte regen mogelijk. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)