Share

Weerbericht Medemblik: in de ochtend nog kans op buien, vanmiddag ook opklaringen

MEDEMBLIK – Vanochtend begint grijs en in het noordwesten en noorden valt een enkele bui. In de loop van de ochtend trekt een gebied met regen het zuiden en zuidwesten van het land binnen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee vrij krachtig.

Vanmiddag is het eerst bewolkt met enkele buien. Later in de middag komt van het westen uit de zon af en toe tevoorschijn, in het oosten blijft het bewolkt. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan zee vrij krachtig.

Vanavond is er weinig bewolking en is het op de meeste plaatsen droog. In het noordwesten en westen is er meer bewolking en drijven nieuwe buien vanaf de Noordzee binnen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig.

Komende nacht trekken er enkele buien over de noordwestelijke helft van het land. Elders is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt. In het noorden en oosten kan eerst nog een bui voorkomen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk even hard, 7 Bft.

Morgenmiddag zijn er perioden met zon. In het zuiden komt de meeste bewolking voor. Het is droog. Het wordt ongeveer 16°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, in het noorden aan de kust en in het Waddengebied (vrij) krachtig.

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Het is droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 57 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen