Weerbericht Medemblik: flink veel zon en droog

MEDEMBLIK – Vanochtend is het overal droog en is het zonnig. In het noordoosten komen eerst nog wolkenvelden voor. Er is weinig wind, boven het IJsselmeer en in het Waddengebied staat een matige noordwestenwind. Vanmiddag is het zonnig en droog. De maximumtemperaturen liggen tussen 20°C aan de noordkust en 27°C in het zuidoosten. Er is weinig wind. Vanavond blijft het droog. Landinwaarts staat er weinig wind, in het westelijk kustgebied steekt een matige wind op uit het zuidoosten.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperaturen ligt rond 15°C. Er is weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. In het zuiden schijnt af en toe de zon. In het noorden regent het plaatselijk licht, in het zuiden blijft het droog. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind, aan de westkust is de wind vrij krachtig.

Morgenmiddag kan er in het noorden eerst nog plaatselijk lichte regen vallen, elders is het droog. Op steeds meer plaatsen gaat de zon schijnen. In het noorden ligt de maximumtemperatuur rond 25°C, in het zuiden wordt het plaatselijk 30°C. De wind is zwak tot matig en komt het zuidwesten, in het Waddengebied is de wind vrij krachtig.

Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige zuidwestenwind.(Bron: KNMI)

Loading