Weerbericht Medemblik: droge start maar de regen is in aantocht

MEDEMBLIK – Vanochtend is het overwegend bewolkt en gaat het van het westen uit regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, in het westen en noorden geleidelijk vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig, later langs de noordwestkust mogelijk hard, windkracht 7.

Vanmiddag is het bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een overwegend matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan het begin van de middag is de wind aan de noordwestkust hard, windkracht 7.
Vanavond is het bewolkt en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht regent het eerst flink door. Van het westen uit wordt het overwegend droog met nog enkele buien.

Het is zacht met een minimumtemperatuur rond 10°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig en af en toe hard, windkracht 6 à 7.
Morgenochtend schijnt de zon af en toe en komen er buien voor. In het noordwesten is het vaker droog en zijn er zonnige perioden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenmiddag is er af en toe zon en komen er buien voor. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C aan zee tot 16°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend krachtig, windkracht 6.

Morgenavond wordt de bewolking van het zuidwesten uit dikker en gaat het vrijwel overal regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

Loading