Share

Weerbericht Medemblik: buien, sommige met kans op onweer en windstoten

MEDEMBLIK – Vanochtend komen vooral langs de (noord)westkust buien voor, mogelijk met onweer. Elders schijnt de zon af en toe en is het overwegend droog. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig en aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Vanmiddag vallen er verspreid over het land buien, in de kustgebieden en in het noorden mogelijk met onweer. Tussendoor schijnt ook af en toe de zon. De temperatuur loopt op tot ongeveer 15 graden. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig en aan zee vrij krachtig, soms krachtig, windkracht 6.

Vanavond vallen er in het hele land talrijke buien, in het noorden mogelijk met onweer. Aan het einde van de avond wordt het van het westen uit weer droger. Boven land komt de wind uit het zuidwesten en is matig, aan zee komt de wind uit het westen en is meestal vrij krachtig, windkracht 5.

Komende nacht trekken de buien oostwaarts weg en wordt het geleidelijk overwegend droog. Het koelt af naar ongeveer 9°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig.

Morgenochtend schijnt af en toe de zon. In het zuidoosten is er nog kans op een enkel buitje. De zuidwestenwind is matig, en langs de kust vrij krachtig, soms krachtig, windkracht 6. Morgenmiddag is het vooral in het noordwesten bewolkt, in het zuidoosten schijnt regelmatig de zon. Het blijft droog bij maxima rond 14°C. De zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, kracht 5 of 6.

Morgenavond klaart het op veel plaatsen breed op en blijft het droog. De wind waait uit het zuidwesten en is boven land matig en aan zee vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 74 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 3 keer