Weerbericht Medemblik, bewolkt, soms spatje regen

MEDEMBLIK – Vanochtend is het grotendeels bewolkt met hier en daar lichte regen of natte sneeuw. In het zuidoosten van het land blijft het droog met geregeld zon. Er is weinig wind. Vanmiddag begint met veel bewolking en in het (zuid)westen komt er eerst nog plaatselijk lichte regen voor en mogelijk ook wat natte sneeuw. In het zuidoosten schijnt de zon en geleidelijk komt op steeds meer plaatsen de zon tevoorschijn. De maximumtemperatuur ligt rond 5°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Vanavond zijn er opklaringen. Alleen in het noordwesten komt nog bewolking voor. Er is weinig wind.

Komende nacht is het droog. In het noord(west)en kan plaatselijk mist voorkomen. De minimum loopt uiteen van +2 graden in het Waddengebied tot -5°C in het oosten van het land. Er staat een zwakke wind die uit het noordoosten komt.

Morgenochtend is er veel zon. Alleen in het (uiterste) noorden komt bewolking voor. Het blijft droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig. Morgenmiddag is het droog en zonnig. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De noordoostenwind is matig.

Morgenavond blijft het droog en er zijn opklaringen. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Loading