Weerbericht Medemblik: bewolkt met enkele opklaringen

MEDEMBLIK – Vanochtend is er veel bewolking en valt er op veel plaatsen van tijd tot tijd regen. Op sommige plekken kan het even flink doorregenen. In het noorden en noordwesten wordt het op steeds meer plaatsen droog met geleidelijk enkele opklaringen. Er is weinig wind. Aan zee is de wind matig tot (vrij) krachtig uit een noordoostelijke richting.

Vanmiddag regent het vooral in het oosten en zuiden van tijd tot tijd. Elders wordt het meest droog en in het noorden en westen kan de zon af en toe doorbreken. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. Dieper landinwaarts is er weinig wind. Elders komt de wind uit het noordoosten en is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en regent het nog af en toe in het oosten en zuidoosten. In het noordwesten zijn er soms bredere opklaringen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee vrij krachtig.

Komende nacht is het in het oosten en zuidoosten bewolkt met af en toe (mot)regen. Elders klaart het soms op en in de kustgebieden kan een bui vanaf zee binnendrijven. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in langdurige opklaringen tot 11°C aan zee. De wind komt uit het noorden en is zwak tot matig, eerst aan zee en op het IJsselmeer mogelijk nog vrij krachtig.

Morgenochtend is het in het zuidoosten eerst nog bewolkt met mogelijk wat regen. Elders schijnt de zon af en toe en valt er in de kustprovincies een enkele bui. De noordelijke wind is zwak tot matig.
Morgenmiddag is de zon van tijd tot tijd te zien en valt er vooral in het noorden en westen een enkele bui. De middagtemperatuur komt rond 16°C uit. De wind draait van noord naar noordwest en is zwak tot matig.

Morgenavond komen er opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind draait naar west tot zuidwest en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Loading