Weerbericht Medemblik: Bewolkt maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend is het eerst op meerdere plaatsen grijs. Van het zuiden uit breekt geleidelijk de zon steeds meer door maar in het noorden blijft de bewolking hardnekkig aanwezig. Het blijft droog. De zuid- tot zuidwestenwind is meest matig en langs de kust (vrij) krachtig, kracht 5-6.

Vanmiddag schijnt op veel plaatsen de zon, alleen in het noorden is er meer bewolking aanwezig. Verder is het droog bij temperaturen rond 14°C. De zuid- tot zuidwestenwind is boven land matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Vanavond zijn er brede opklaringen. Alleen in het uiterste noorden is het bewolkt. Het blijft droog. De zuidelijke wind is boven land zwak tot matig en langs de noord(west)kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht ontstaat er in het midden en noorden plaatselijk mist. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 1°C plaatselijk in het oosten en 9°C op de Wadden. Landinwaarts is er weinig wind, aan zee staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.

Morgenochtend begint in het midden en noorden plaatselijk met mist. In de loop van de ochtend schijnt overal de zon door, maar het noorden blijft mogelijk de hele ochtend grijs. Het blijft droog. Boven land is er weinig wind, aan zee is de wind matig uit zuid tot zuidoost.

Morgenmiddag wordt het overal zonnig. Alleen in het noorden is er eerst mogelijk nog bewolking aanwezig. Het is droog en de middagtemperatuur bij temperaturen van 13°C in het noorden tot 17°C in Zuid-Limburg. Er is weinig wind, alleen aan zee is de wind matig uit zuid tot zuidoost.

Morgenavond is er weinig bewolking en blijft het overal droog. Boven land is er weinig wind, aan zee staat er een matige zuidoostenwind. (Bron: KNMI)

<

Loading