Share

Weerbericht: bewolkt, vrij zacht en vooral in de nachten motregen

WEST-FRIESLAND – Het is bewolkt en eerst valt er af en toe motregen. De minima lopen uiteen van 10°C aan de kust tot 8°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust soms vrij krachtig.

Overdag blijft het bewolkt en is het op de meeste plaatsen droog. Het wordt ca. 10°C bij een matige, in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtige, zuidwestenwind.
In de nacht naar dinsdag wordt de bewolking weer dikker en gaat het van het westen uit af en toe regenen of motregenen. De minima lopen uiteen van 6°C in het zuidoosten tot 10°C aan de kust. De zuidwestenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.
Dinsdagochtend is het grijs en valt er nog steeds motregen. In de middag wordt het droog en kan in de noordwestelijke helft de zon af en toe doorbreken. Met middagtemperaturen rond 9°C blijft het zacht. De wind is zuidwestelijk en overwegend zwak, in de middag draait de wind van het noordwesten uit naar west tot noordwest. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 43 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen