Share

Verloting VIP-arrangement voor Westfriesland SEW – HV Quintus

MEDEMBLIK – Op 6 mei om 19.00 uur speelt Westfriesland SEW tegen HV Quintus in Sporthal De Bloesem in Wognum. Het belooft een spannende wedstrijd te worden in de Nacompetitie Kampioenspoule B voor de nationale titel. Voor handbalfans die deze wedstrijd als VIP willen bijwonen, biedt TEAM Medemblik in samenwerking met Westfriesland SEW een unieke kans.

Verloting

Als VIP-gasten worden bezoekers volledig in de watten gelegd. TEAM Medemblik en Westfriesland SEW regelen het volgende voor twee personen:

  • Een taxi die de gasten ophaalt en thuisbrengt
  • Een drankje bij entree en na afloopDe beste plaatsen tijdens de wedstrijd
  • Een goodie bag van een SEW speelster

Meedoen

Deelnemers kunnen tot 5 mei 08:00 uur meedoen aan de verloting van deze VIP-arrangementen. Na verloting worden er drie winnaars gekozen. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de winnaars te informeren over hun prijs. Slechts één deelname per huishouden is toegestaan. Meedoen kan via deze link.

Winnaars vorige actie

Bij de vorige VIP-actie op 17 september waren Ellen Entius uit Nibbixwoud, Rita Pronk uit Wervershoof en Katja Keizer uit Zwaag de gelukkige winnaars (zie foto). Zij gingen als VIP naar de wedstrijd tegen Venéco VELO op 17 december. Zij genoten van een koffie met gebak vooraf, pauze drankje en natuurlijk een topwedstrijd van SEW in een sfeervolle Bloesem.

Over Team MedemblikTEAM

Medemblik is verantwoordelijk voor de uitvoering van het gemeentelijk topsportbeleid. Het doel is om meer en betere topsport in Medemblik te stimuleren en met deze topsport een positieve bijdrage te leveren aan de Medemblikse samenleving.

Zo ondersteunt TEAM Medemblik de lokale topsport met raad, daad en subsidies en probeert het nieuwe verbindingen te leggen tussen de lokale topsport en de Medemblikse bevolking.

Met acties zoals de 3-delige videodocumentaire over handbal speelsters, trainers/coaches en vrijwilligers probeert TEAM Medemblik meer mensen te betrekken bij de lokale topsport in de gemeente.

Naast handbal steunt TEAM Medemblik ook topsporten zoals zeilen en schaatsen/skeeleren.

De sport redactie van Medemblik Praat wordt gedaan door een fanatieke maar soms ook luie sportredacteur. Met veel energie probeert zij zoveel mogelijk het sportnieuws up to date te houden