Share

Vanavond bij SBS6 in ’De Hollandse Nieuwe’ Pascal Redeker

MEDEMBLIK – De opnames waren al een paar maanden geleden, maar vanavond zal Medemblikker Pascal Redeker zijn opwachting gaan maken in het talentenjachtprogramma van SBS6, ’De Hollandse Nieuwe’. Voor Pascal Redeker de kans om zijn naam nog meer bekend te maken bij het grote publiek.

Redeker kan al kijken op een mooie carrière als zanger/entertainer, zo stond de volkszanger uit Medemblik al eens in het pauzeprogramma van de Toppers en heeft hij enkele jaren bij de vader van René Froger in Café Bolle Jan gezongen. Zijn carrière kreeg pas echt een boost met het uitbrengen van zijn eerste single en ook zijn laatste single ‘Vrijgezel’ is alweer hard op weg om een hit te worden.

In het programma ‘De Hollandse Nieuwe’ gaan drie juryleden, René Froger, Danny de Munk en Samantha Steenwijk samen met presentator Jeroen van der Boom op zoek naar nieuw Nederlands talent. De deelnemers moeten drie ronden doorlopen voor de uiteindelijke winnaar bekend gaat worden gemaakt.

De uitzending van vanavond is opgenomen bij Pascal Redeker thuis waar hij de jury ontvangt en waar familie en vrienden hem komen steunen in zijn poging om de nieuwe ‘Hollandse Nieuwe’ te gaan worden. Over een paar weken zullen we het weten of Pascal in de voeten treedt van namen als Tino Martin, Jan Smit, Frans Bauer en Frans Duijts.

De uitzending is om 21:00 uur op SBS6

Totaal aantal keren gelezen: 19 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer