Share

Vaccinatielocaties Alkmaar en Middenmeer tijdelijk dicht door de verwachte zware rukwinden

,MIDDENMEER – Het KNMI verwacht zondagmorgen 6 februari windstoten van 80 tot 100 kilometer per uur. Uit veiligheidsoverwegingen mogen de vaccinatielocaties in Middenmeer en Alkmaar dan niet open.

Daarom is de vaccinatielocatie in Alkmaar zondag tot 14.00 uur gesloten. Mensen die zondagochtend een afspraak hebben staan, kunnen ’s middags tussen 14.00 en 18.00 uur terecht voor een coronavaccinatie. Ook mensen zonder afspraak kunnen dan terecht.

De locatie in Middenmeer blijft de hele zondag gesloten. Mensen die voor zondag een afspraak hebben staan in Middenmeer kunnen terecht op de vaccinatielocatie in Hem (Torenweg 44). Dat kan op dezelfde tijdstippen van de afspraak. De locatie in Hem is zondag de hele dag (9 tot 18 uur) ook open voor vrije inloop.

GGD Hollands Noorden probeert de inwoners die een afspraak hebben tijdig te bereiken. Maar of dat bij iedereen lukt, is niet zeker.

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl