v.v. Opperdoes start voetbalseizoen met oefenwedstrijd tegen DESS

OPPERDOES – De voetbalschoenen mogen weer uit het vet worden gehaald, het aankomend voetbalseizoen 2022/2023 gaat straks weer beginnen. Ook de spelers van het eerste team van v.v. Opperdoes starten weer de training en wel op zaterdag 30 juli.

De eerste oefenwedstrijd zal plaatsvinden in Opperdoes tegen DESS 1. op zaterdag 13 augustus om 17:00 uur. Drie dagen later staat de volgende oefenwedstrijd alweer op de kalender. Wederom thuis en dan is St. George de tegenstander. Deze wedstrijd start om 19:30 uur.

Op 27 augustus staan voor Opperdoes 1 en 2 een uitduel tegen Wherevogels op de agenda. Deze staat voor 27 augustus op de agenda en zal op het veld van Wherevogels in Purmerend worden gespeeld. Opperdoes 1 en 2 beginnen om 17:00 uur hun wedstrijd.

Het bestuur van v.v. Opperdoes is nog op zoek naar een vierde tegenstander, deze wedstrijd zal dan op zaterdag 20 augustus worden gespeeld. Het is nog niet bekend of dit dan een thuis- of uitwedstrijd gaat worden.

Opperdoes 1 zal dit seizoen worden getraind door Arno Hulspas uit Medemblik, Hulspas is de opvolger van Martin Glim die naar naar de buren van Strandvogels uit Onderdijk is overgestapt.

Lees ook: Arno Hulspas nieuwe trainer v.v. Opperdoes

Loading