UniKidz nieuwe sponsor Schoolhandbaltoernooi Wervershoof

handbal

WERVERSHOOF – Op 5, 12 en 19 april wordt weer het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi gehouden op de Westrand. Na 40 jaar heeft het schoolhandbaltoernooi een nieuw sponsor gevonden. De organisatie van het schoolhandbaltoernooi is trots dat zij UniKidz mogen verwelkomen als sponsor.

Deelnemende scholen zijn; De Schelp, Werenfridus, Ger. Majella, Bangert, St Jozef, De Vijzel en De Koet. Zij gaan op sportieve wijze de strijd met elkaar aan, verdeeld over 43 teams.

Het schoolhandbaltoernooi start op 5 april aanstaande om 13.30 uur met de jongens uit groep 7 en 8, waarna om 15.30 de meisjes gaan beginnen Door deze groepen wordt ook dit jaar weer om de felbegeerde UniKidz fair-play cup gestreden.

De school met de sportiefste instelling in en om het veld krijgt deze beker. Gesponsord door UniKidz.
Op 12 april volgen de groepen 5 en 6, waarbij ook eerst de jongens om 13.30 uur starten en de meisjes om 15.30 uur.

Op 19 april spelen de groepen 3 en 4 en starten allemaal om 13.45 uur. Deze laatste groep speelt op een half veld met een zachte bal en een minidoeltje.

De organisatie wenst alle deelnemers, coaches, scheidsrechters en andere vrijwilligers een hele gezellig en sportieve middag toe. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om op het mooie complex de kinderen aan te komen moedigen.

Loading